Blog

Visszatértek az Ausztrál bikafogók és emelték a tétet

Újabb évaddal jelentkeznek az Ausztrál bikafogók a Viasat Explore műsorán. A hét epizódból álló második etap április 17-én 20 órakor dupla epizódokkal startol el a csatorna kínálatában, és ismét testközeli bepillantást nyújt egy könyörtelen, de nagy fogással kecsegtető meló mindennapjaiba.

Három család munkáját követi nyomon a széria, akik több száz mérföldre a legközelebbi kórháztól, nem ritkán 45 fokos hősében próbálják befogni azokat az elvadult szarvasmarhákat, melyek ára talán a csillagos egekben, de nem adják meg olyan könnyen magukat: nem véletlen, hogy ez a munka a hozzáértőknek aranybánya, amatőröknek viszont könnyen halálos csapda lehet.

Nagy kockázat = nagy pénz?

Liz és Willie Cook viszonylag újoncnak számít a bikafogó bizniszben, de ez nem jelenti azt, hogy ne mernének nagyot álmodni. Első körben 300 000 dollárt tettek kockára a veszélyekkel teli üzlet oltárán, és befektetésük busásan megtérült, szóval most, hogy a vállalkozásuk is jóval nagyobbra nőtt, már 1,5 milliót tesznek fel a bikafogásra, és ezzel nem csupán az üzletet kockáztatják, hanem a kapcsolatukat is. Mindenesetre Willie nehezen viseli, hogy egyik új alkalmazottjuk tönkrevágja a cég egyik homokfutóját, ráadásul a frissen vásárolt helikopter sem akar felszállni, és a fogás nem várat magára.

Családi ügy

Kurt Hammer, a minden tekintetben nagy formátumú szarvasmarha-király immáron két fiával, Kodival és Jesse-vel együtt viszi a családi bizniszt. A fiúk mindenképp szeretnének apjuk nyomdokaiba lépni, de talán kissé túlbuzgók, hisz egyikük még az iskolát is otthagyja azért, hogy beálljon bikafogónak. Az apa elvárásai óriásiak, főleg hogy az év legnagyobb bizniszét tervezi nyélbe ütni, ami nem kevesebb mint 5 000 vadon élő szarvasmarhát érint.

Felnőni a névhez

Clarry Shadforth az egyik legnevesebb, szarvasmarhával foglalkozó bennszülött dinasztia sarja, de még fel kell nőnie a családi hírnévhez. Most, hogy a vadon kószáló jószág arany ér, Clarry úgy érzi, talán eljött az ideje – és szeretne abban a tudatban nyugdíjban vonulni, hogy mindent megtett, amit az üzlet kívánt, és jelenleg 19 éves fia, Francis kezében is jó kezekben lesz majd a vállalkozás. Ehhez viszont mintát kell vennie az esetleges felvásárlók számára, ami nagyobb kihívás, mint eredetileg gondolta – főleg miután az egyik emberét megharapja egy életveszélyes pók.

Mindhárom bikafogó família óriási tétekkel zsonglőrködik messze a város zajától (és annak biztonságától) ebben a testközeli dokuszériában, amely bebizonyítja, hogy a nagy nyereségért még nagyobbat kell kockáztatni – kizárólag a Viasat Explore műsorán.

Előzetes

Műsor



Összefoglaló

Ausztrál bikafogók

Ausztrália vad bikáinak befogói visszatértek a világ legkeményebb TV-sorozatában; a sorozatban a szarvasmarhakirály és üzletember, Kurt Hammerhez csatlakoznak fiai, Kody és Jesse, míg Clarry Shadforth továbbra is próbál nagyot kaszálni a távoli vadonban tinédzser fiával, Francisszel. Liz és Willie Cook, akiknek az első sorozatban évadban sikerült visszafizetni $300,000-os tartozásukat, megemelték a tétet – ezúttal $1,5 millió dollár hitelt vettek fel! A szarvasmarha ára az egekben, de csak a bátrak és vakmerők akarnak vad bikákat és bivalyokat élve befogni – míg ez potenciális aranybánya a szakértőknek, halálos csapda az amatőröknek. Hatalmas bikák, kisautók és 45°C-os forróság többszáz mérföldre a legközelebbi kórháztól… és mindez az elképesztő vagyon reményében. Üdvözöljük a vadon legtávolabbi csücskében… az “Ausztrál bikafogók” veszélyes világában.

Kapcsolódó műsorok