Blog

Az ausztrál drágakővadászok újra akcióban

Az Ausztrál drágakővadászok harmadik évadában visszatérünk egy olyan világba, ahol a csiszolási készségek és a kincskeresés nagy álmokkal és még nagyobb kockázatokkal párosul. Az Old Timers és a The Apprentices kalandvágyó csapataihoz új csapatok csatlakoznak, megismerkedünk a Lady Luck Sapphires, a Betteridges és a Diehards csapatával. Az ásványtan, a szenvedély és az elszántság hajtja a résztvevőket, hogy folytassák a bányászatot. A kőzetfeltárás minden egyes napja új kihívásokat és lehetőségeket hoz a drágakőgyűjtemény gazdagítására.

Drágakövek és féldrágakövek mint jövedelemforrás
Az Ausztrál drágakővadászok új epizódjai azoknak az embereknek ez életét mutatja be, akik számára a drágakövek és féldrágakövek jelentik az elsődleges bevételi forrást. Láthatjuk, hogy a kincskeresés hogyan párosul fizikai, de érzelmi és pénzügyi kihívásokkal is. Nagy a verseny, egyre többen vannak azok, akik hajlandóak a tőkeszerzésnek ezt a módját követni. Ausztrália természeti kincsei pedig korlátozottak.

A sok kihívást jelentő és összetett munka ellenére az Ausztrál drágakővadászokban mindig találunk könnyed vicces hangvételt. Minden csapatot szívükbe zárnak a nézők, nehéz nem belevonódni a nindennapjaikba. Igen, rengeteg feszültséggel teli pillanat van – például amikor a gépek kritikus pillanatokban elromlanak. De a kincsvadászat rengeteg örömet szerez a szereplőknek – és a nézőknek: együtt éljük át, hogyan változik meg a sok-sok kincsvadász élete. Így a tévé előtt ülve átélhetjük a nehéz munka iránti igazi szenvedélyt és elkötelezettséget.

Az ásványtan időtlen tudományág
Az Ausztrál drágakővadászok című sorozat az álmokról és a kitartásról szól. A nagy felfedezések reménye nagyon messzire vezethet. A drágakövek és féldrágakövek, valamint az ásványtan időtálló területek. A műsor mind az amatőr ásványkeresők, mind pedig a kalandos történetek kedvelőinek érdeklődésére számot tarthat. Kíváncsi vagy, mi rejlik a következő kapavágás vagy kalapácsütés mögött? Kapcsolj a Viasat Explore csatornára minden hétfőn 21:00-kor.

Előzetes

Műsor



Összefoglaló

Ausztrál drágakővadászok

A sorozat egy vad kaland, amely a Queensland középső részén dolgozó zafírvadászok elképesztő világát tárja fel. A drágakőért folyó kutatás igen sokat követel a keményen dolgozó bányászoktól. Noha csodálatos természeti tájakon munkálkodnak, extrém időjárási körülményekkel, veszélyekkel, kockázatos küldetésekkel kell megküzdeniük. Ez elvileg a Föld egyik zafírban leggazdagabb területe, ahol öt, eltérő módszerrel dolgozó kutatócsapat mindennapját követhetjük nyomon. Látni fogjuk, itt minden nap egy küzdelem, illetve minden kő egy nehezen szerzett győzelem.

Kapcsolódó műsorok