Blog

Miért nézd a Viasat Explore-t?

Fedezd fel a Viasat Explore mozgalmas világát, a tévécsatornát, ahol éjjel-nappal akciót és kalandot láthatsz! Akár tapasztalt adrenalinfüggő vagy, akár csak egy friss adag izgalomra vágysz, a Viasat Explore minderre megoldást kínál. Az izgalmas horgászexpedícióktól kezdve az aranykeresés csillogó varázslatán, a drágakőbányászat rejtett kincseitől kezdve a mérnöki csodák leleményességén át az autók adrenalintól fűtött birodalmáig, indulj el egy izgalmas utazásra, minden nap, egész nap a Viasat Explore segítségével. De ez nem csak a fantasztikus TV-kínálatról szól. A Viasat Explore a munka- és bajtársakról szól. Barátokról, akik családdá válnak, miközben szenvedélyeiknek hódolnak. Merülj el a nagyszerű tévés pillanatokban, ahogy együtt leküzdik a kihívásokat, támogatják egymást, és közben felejthetetlen emlékeket szereznek.

Indulj útnak az Veteránautó-vadászokkal, GT és Dave társaságában, akik egy felejthetetlen utazásra invitálnak a nyugat-ausztráliai vadonban, hogy feledésbe merült klasszikus autókat keressenek. Ez egy nagy tétekkel teli küldetés, mivel a pénzüket a szenvedélyükre fordítják. 

Az Öreg autó, nagy haszon című sorozatban az autózás szerelmesei, Will és Gus, otthagyják a napi munkájukat, hogy régi autókból komoly profitot csináljanak. Céljuk? Megjavítani és felpimpelni egy roncsot úgy, hogy megduplázza pénzüket egy hét alatt.

Az Ausztrál aranyásókban bátor csapatok vállalják életük legnagyobb kockázatát. Aranyat keresnek a vadregényes vidéken abban a reményben, hogy értékes rögöket találnak!

Csatlakozz az Ausztrál drágakővadászok című kalandozáshoz is, amely a zafírvadászok elképesztő világába vezet Queensland középső részén. Az izgalmak pedig folytatódnak a Jáde-lázban, amelyben a Bunce család bányászati vállalkozása a kanadai Jade City-ben millió dolláros jádekövekre pályázik.

Tarts a nyílt vizekre az Ausztrál rákvadászokkal! Merész rákászhajó-kapitányok alattomos vizekre eveznek a világ legértékesebb tengeri csemegéje után kutatva.

Bátor horgászokkal is találkozhatsz a csatornán, akik nevetve néznek szembe a szörnyű hullámokkal, és legendás halakat fognak ki. Csatlakozz Jeremy Wade extrém horgászhoz a Folyami szörnyek című sorozatban, aki az emberhúsra éhes édesvízi halakra vadászik.

A Jéghideg fogás című sorozatban pedig kövesd a bevállalós kezdőket, akik a világ egyik legkeményebb munkájára pályáznak: egy tőkehalhalászhajó fedélzetmesterének áhított pozíciójára, ahol a fogásból való részesedés akár heti 6000 dollárt is elérheti!

Minden hónapban premiersorozatok és visszatérő klasszikusok vadonatúj évadai kerülnek műsorra a Viasat Explore-on: a Roncsmentés a bozótban című műsor, amely mélyen Nyugat-Kanada mellékútjainak szívébe merészkedik, ahol antik teherautók és különleges járművek formájában rejtett kincsek hevernek elhagyatottan a vadonban.

A  Hatalmas mérnöki hibák pedig szemet gyönyörködtető utazásra visz a mérnöki tudományok világába, miközben az új évadok még több magával ragadó történetet tárnak fel a világot megrázó mérnöki baklövések mögött, többek között a bécsi Reichsbrücke Dunába omlásáról.

Dőlj hátra, és merülj el minden nap a világ minden tájáról származó hétköznapi hősök figyelemre méltó teljesítményeiben, csak a Viasat Explore-on. A TV csatornán, ahol az inspiráció nem ismer határokat! Kövesd a csatornát Facebook-on, Youtube-on és TikTok-on, hogy ne maradj le az újdonságokról és olvass izgalmas cikkeket műsorainkról itt, a blogunkon.

Előzetes

Műsor



Összefoglaló

Miért nézd a Viasat Explore-t?

Kapcsolódó műsorok